2012-11-07 14:39:50• hírek • Szatmár.ro

Gundel Takács Gábor kétszázszor maradt talpon

200. adáshoz érkezett a Maradj talpon!, s a műsor házigazdája és a produkció készítői tortával ünnepelték a jeles számot. Az ünneplés után a kiváló játékmester, Gundel Takács Gábor talpon maradt, nem úgy, mint játékosai.

„Kiemelt helye van a szívemben a vetélkedőnek, mert sokszínű, izgalmas párharcok, küzdelmek alakulnak ki a játék során, sok humorral fűszerezve. Nem utolsó sorban, magamat adom a Maradj talpon!-ban, mert a műsor stílusa közel ál hozzám„- mondta Gundel Takács Gábor. „Fontos az is, hogy remek és felkészült csapattal ünnepeljük ezt a kerek számot. A profi munka és a nagyszerű csapatszellem együttesen alkotják az adások sikerét."

A speciális adásokat minden alkalommal kedvelték a nézők, így az alkotók a jövőben is készülnek látványos műsorokkal. Mennyasszonyok és vőlegények játéka lesz november 23-án, Mikuláskor pedig a gyermekekkel készül vetélkedő, ezúttal 14 évesek küzdenek meg egymással. Szilveszterkor újra ismert és kedvelt személyiségeké lesz a terep.

A nemzetközi licensz alapján készített vetélkedő a hazai nézők körében is kedvelt adássá vált. A produkció indulása óta körülbelül 20 ezren jelentkeztek játékosnak, több mint kétezer versenyző mutatta meg tudását, s összességében mintegy 306 millió forintnyi nyeremény talált gazdára. A fődíjat, a 25 millió forintot eddig ugyan csak egy szerencsés játékos vihette haza, de összesen 385-en távoztak valamilyen összeggel, a többiek pedig a mélybe zuhantak.

Mind a 10 párbajt eddig három játékos vállalta, de közülük két bátor vállalkozó elbukott, és üres kézzel „pottyant le". A legeredményesebb női játékos 9 párbajt vívott meg sikeresen, 2.750.200 forintot gyűjtött össze, de ő már a 10. megmérettetésre nem vállalkozott. A játékban 13.430 kérdés hangzott el.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: